Taidesukellustehdas Oy

Taidesukellustehdas Oy, (Art Immersion Factory Ltd, Konstdyknings Fabrik Ab) perustettiin vuonna 2018. Taidesukellustehdas jatkaa Creatimagian (2011) kehittämää Taidesukellus®-konseptia ja sen jalkauttamista.

 

Taidesukellustehtaan keskeisin palvelu on Taidesukellus®-työpajatoiminta, uusien innovatiivisten taidemenetelmien ja työkalujen kehittäminen sekä Taidesukellus®-konseptin jalkauttaminen eri aloille uudeksi luovaksi toimintamalliksi. Taidesukellustehdas järjestää taidetyöpajoja kaikille: yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille ja toimii useissa innovatiivisissa yhteistyöhankkeissa. Yritystoiminnan kehittämisen iso visio on luoda taideilmaisun hautomo, mikä mahdollistaa useampien samanaikaisten workshopien toteuttamisen sekä useampien ohjaajien työllistämisen lisenssien kautta

Tutustua toimintaan:

Taidesukellustehdas pähkinänkuoressa

Taidesukellustehdas pähkinänkuoressa

  • Taidesukellus-workshopien tuottaminen

  • Taidesukellus-Creops -luovan opetusmenetelmän sisällön lisenssointi ja kaupallistaminen

  • Innovaatiomaalauspohjan tuotekehittäminen ja kaupallistaminen

  • Uusien luovien tuotteiden ja työkalujen kehitys ja kaupallistaminen

Toiminnan kulmakivet

  • Taidesukellus-workshopien tuottaminen

  • Taidesukellus-Creops -luovan opetusmenetelmän sisällön lisensointi ja kaupallistaminen

  • Innovaatiomaalauspohjan tuotekehittäminen ja kaupallistaminen

  • Uusien luovien tuotteiden ja työkalujen kehitys ja kaupallistaminen

Patentoitu innovaatio

Taidesukelluksessa käytettävä vuonna 2018 patentoitu, innovatiivinen maalauspohja mahdollistaa sen muokkautumisen erilaisiin tarpeisiin.
EU-patentti on vireillä.

Ohjaajakoulutus

Taidesukellusmenetelmä tuo lisäarvoa ja työkaluja omaan osaamiseen. Kysy lisää lisensoidusta Taidesukellus®-ohjaajakoulutuksesta
(Business-ja julkinen sektori).

Digitaalinen kollaasi

Yhteistyössä kehitetään uudenlaista yhteisöllistä alustaa, jonka avulla taidesukeltajien työt tallentuvat yhdeksi valtavaksi digitaaliseksi taideteokseksi. Suurteosta voidaan hyödyntää erilaisissa digitaalisissa tiloissa.

Moodboard

Taidesukelluksessa käytettävän patentoidun maalauspohjan Moodboard-sovellus on kehitetty helpottamaan ideointia sekä luovaa ja strategista työskentelyä. Sen auttaa monitasoisten visioiden ja visuaalisten kokonaisuuksien yhdistämistä ja esittämistä. Moodboard muokkautuu suunnittelu-, luonnos-, ja esitysalustaksi lukuisille eri aloilla. Moodboardista on saatavilla lukuisia eri materiaalivaihtoja juuri kuhunkin käyttötarpeeseen.

IDea Canvas

Taidesukelluksessa käytettävän patentoidun maalauspohjan IDea Canvas-sovellus on kehitetty helpottamaan ideointia sekä luovaa ja strategista työskentelyä. Se auttaa monitasoisten visioiden ja visuaalisten kokonaisuuksien yhdistämistä ja esittämistä. IDea Canvas muokkautuu suunnittelu-, luonnos-, ja esitysalustaksi lukuisille eri aloilla. Sititä on saatavilla lukuisia eri materiaalivaihtoja juuri kuhunkin käyttötarpeeseen.

Strateginen työkalu

Taidesukellus on tehokas työkalu liiketoiminnan kehittämisessä ja muutosprosesseissa. Se tarjoaa tehokkaan ja konkreettisen työkalun niin yhteisen kuvan rakentamiseen kuin oman roolin konkretisoitumiseen ja strategiaan sitouttamiseen. 

Kehityshankkeet

Taidesukellustehdas Oy on mukana monissa erilaisissa innovatiivisissa kehityshankkeissa.

Kansainväliset avaukset

Taidesukellus-konsepti, innovaatio maalauspohjassa ja digitaalinen kollaasi luovat polun kansainvälistymiseen.

 

 ” Sinussa on kyky.
Sinussa on juoni.
Nostetaan se pintaan!"

 

Rekisteröidyt tavaramerkit

TAIDESUKELLUS®

on yksilön henkilökohtainen luova tila, jossa sukelletaan kuvataiteen käänteisten sovellustekniikoiden avulla itseen ja haetaan näkymätöntä näkyväksi. Lue lisää täältä

CREOPS®

on koko taidesukelluksen opetussuunnitelmien sisältö. Creopsien avulla tutustutaan innovatiivisiin, uudenlaista näkemystä synnyttäviin tekniikoihin ja ilmiöihin.

RENEE ARTEENI®

on tavaramerkki tuleville kaupallisille tuotteille.

 
 

Tietoturvaselosteet

 

Eurooppalainen tietosuojalaki GDPR (General Data Protection Regulation) astui voimaan EU:n laajuisesti 25.5.2018. Uuden lain tarkoitus on antaa yksittäiselle henkilölle parempi tietosuoja sekä tuoda läpinäkyvyyttä ja turvaa siihen, miten henkilötietoja säilytetään ja mihin niitä käytetään.

 

Päivitetyissä tietosuojaselosteissa kerrotaan, mitä henkilötietoja keräämme, miten missäkin tapauksessa niitä käytämme ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Jos haluat tutustua tarkemmin Creatimagian ja Taidesukellustehtaan tietosuojaselosteisiin, löydät ne tämän linkin takaa!

Rekisteriselosteet:​

Mikäli et halua jatkossa vastaanottaa uutiskirjeitä  tai et halua, että säilytämme tietojasi, ilmoitathan siitä vastaamalla tähän viestiin.

Jos sinulla tulee kysyttävää rekisteriä koskevissa asioissa, et halua jatkossa vastaanottaa uutiskirjeitä tai et halua, että säilytämme tietojasi, otathan yhteyttä!

Taidesukellus®-metodin kehittäjä, mahdottomuuksien mahdollistaja, taiteilija Paula Julia Rusokallio on erikoistunut taiteen myytin purkamiseen. Hän on luonut urallaan erilaisia innovatiivisia työkaluja matalan kynnyksen taidetoimintaan. Rusokallion töissä yhdistyvät nerokkaasti yksilötason voimauttava itseilmaisu ja yhteisöllisyys.

Ota yhteyttä

  • Black Instagram Icon

Paula Julia Rusokallio
Taidesukellustehdas Oy   

Ateljee: Mannerheimintie 43 A, Helsinki

Postiosoite: Parivaljakonkuja 4 B 18, 00410 Helsinki

paula@taidesukellus.fi  

044-0622242