top of page
  • Paula

YHTEISÖTAIDETEOS – Sydänsyli

TULE MUKAAN JA LUO OMA TAIDETEOS

Creatimagia, taiteen taikatemppujen tehdas, toteuttaa Yhteisötaideteoksen.

Projekti-aika 11.2.2016 – 30.11.2017 -Yhteisötaideteoksen toteuttaminen

TULE MUKAAN SYDÄNSYLIIN JA LUO OMA TAIDETEOS

Creatimagia, taiteen taikatemppujen tehdas, toteuttaa Yhteisötaideteoksen Sydänsyli, joka on osana Suomi 100 itsenäisyyden juhlavuoden 2017 virallista ohjelmaa. Yhteisötaideteos muodostuu 1000 yksilöiden tekemistä taideteoksista, jotka nivoutuvat yhteen 100 neliön installaatioksi, lahjaksi itsenäisyyden juhlavuodellemme. Taideteoksia tehdään taidetyöpajojen merkeissä ateljeella, viinikellarissa tai asiakkaan omissa toimitiloissa. Teokseen halutaan kaikki yhteiskuntamme sektorit mukaan, lapsista vanhuksiin, yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt. Hanke huipentuu Sydänsyli-näyttelyyn syksyllä 2017.

TULE MUKAAN juuri SINÄ, tiimi, yhteisö tai yritys, toteuttamaan yhdessä merkittävää teosta lahjaksi Suomi 100 juhlavuodelle. Tässä teoksessa jokainen yksilö on ainutlaatuisessa pääosassa.

Teos toteutetaan uudelle innovatiiviselle maalauspohjalle, joka sisältää elämyksen, teoksen rakenteen, juonen ja filosofian. Menetelmän runkona on TAIDESUKELLUS, lempeä lähestymistapa luovuuteen, joka kunnioittaa yksilöä ja hänen luovaa ajattelua, kykyjä ja lahjoja, tuoden nämä lempeästi esille. Taidesukellukseen ei tarvita etukäteen kuvataiteen perusoppia, joskaan se ei myös ole minkäänlainen este. Ihminen on jo itsessään taideteos. On vain uskallettava sukeltaa omaan aineettomaan omaisuuteen ja tuoda tunteet, ajattelu ja kokema esille. Kaikki tarvittava aineisto on jo ihmisessä itsessään mukana.

Kysy lisää ja tilaa elämyksellinen taidetyöpaja ryhmällesi:

Paula Rusokallio 044-0622242 / paula.rusokallio@creatimagia.com

YHTEISTYÖSSÄ: SOK, Uudenmaan liitto, Tikkurila Oyj, AIM Visual Oy, Metropolia, Pinenta Oy, d'Oro Mediapalvelu, Sokeva Oy, Laatikkokauppa, Nitroid, Frakkipalvelu Nam, LUT Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Winecellars Oy, Yeesi Ry ja HUMAK Humanistisen ammattikorkeakoulun vapaaehtoisryhmä...

bottom of page