top of page

Tule mukaan Suomen

suurimpaan yhteisötaideteokseen!

Ainutlaatuinen tilaisuus saada oma
kädenjälki historiankirjoihin

CREATIMAGIA

Taidetta itsestään

”Ihmiskunnan historiassa kuva on edeltänyt kirjoitusta. Näkeminen ja luominen ovat osittain tiedostamattomia prosesseja. Näiden prosessien arvo tulisi nostattaa yksilössä esiin, jotta yksilön tarina ja dna pääsevät oikeuksiinsa”

Creatimagia on taiteen taikatemppujen tehdas, joka on toiminut vuodesta 2011.  Taidetyöpajoissa keskitytään taiteen luomiseen, kokemiseen, kehittämiseen ja kokemusperäiseen havainnointiin uudenlaisesta näkökulmasta. Lähtökohtana on yksilön henkilökohtainen elämys taiteen innovatiivisia ja äärettömiä kuvaelementtejä käyttäen. Sydämenasiana on taiteen myytin purkaminen ja luoda matalankynnyksen taidelähtöiseen toimintaan innovatiivisia toimintatyökaluja. Creatimagian filosofiassa on 4 peruselementtiä: create, eat, image, magia. Näihin elementteihin perustuvat myös Taidesukellus-työpajojen sisällöt.

Taidesukellus

Mitä on taidesukellus?

Taidesukellus on lempeä lähestymistapa luovuuteen. Se on luovaa käsillä tekemistä kuvataiteen perustekniikoita ja uusia innovatiivisia menetelmiä käyttäen. Taidesukellus rikkoo hienovaraisesti taiteen myyttiä siten, että aloittaminen, kokeminen ja tekeminen ovat helppoa, hauskaa ja mieltä rikastuttavaa.

“Taideteos ja aineisto ovat jo mukana, 

Sinussa itsessään. On vain suljettava silmät 

hetkeksi ja uskallettava sukeltaa."

aloitus creatimagia

Luo oma taideteos Suomelle

”Olen toteuttamassa jättimäisen yhteisötaideteoksen Sydänsyli, jossa kansalaisten luomat omakuvat muodostavat 100 neliöisen installaation. Haluan kutsua Sinut osallistumaan taidesukellus-työpajaan ja kokemaan hetken pysäyttävä elämyshetki.”  -Paula

Teokseen halutaan osallistaa laaja-alaisesti erilaisia ja erityisiä yhteiskuntaryhmiä, katsomatta yksilön ikää, kokoa, väriä, taustaa, statusta tai habitusta. Näin yksilön arvostus, luovuuden tuottama elämys ja yhdessä tekemisen voima tulevat näkyville. Teos tulee olemaan Suomen suurin yhteisötaideteos.

Taidesukellus sopii kaikille!

Tule kokemaan hetken pysäyttävä elämyshetki

Blogi

Some

 #taidesukellus #creatimagia #sydänsyli #suomi100
Facebook
Instagram
bottom of page