top of page
Taidesukellus Ateljee Mansku 2.jpg

Tilat

Taidesukellus® ja Taidepulahdus® -työpajat voidaan toteuttaa missä tahansa - neukkarissa, vuoren huipulla, linnassa, puistossa - sinä päätät. Alla lista lumoavista ateljee- sekä yhteistyökumppani-tiloistamme. Voimme hyödyntää myös omia tilojanne tai etsiä yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopivan paikan – kysy lisää!

Kampin ateljee 1.jpg

TAIDESUKELLUS

ATELJEE @KAMPPI

Lippulaiva-ateljeemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa osoitteessa Perhonkatu 3. Upean tunnelmallisessa ateljeessa on kaksi erillistä taiteilijan tilaa, jotka yhdistämällä voi sukeltaa isommankin ryhmän kanssa. Työpajaan on mahdollista yhdistää pienet tai suuremmat catering-tarjoilut.

Max. 2 x 25 hlö

Kopio tiedostosta Taidesukellus Ateljee (6 of 61)-Print Size_edited.jpg

TAIDESUKELLUS ATELJEE @TÖÖLÖ

Ateljee, josta kaikki alkoi - säväyttävä ja intiimi elämystila Helsingin keskustan tuntumassa, os. Mannerheimintie 43 A. Sopii erinomaisesti pienille tiimeille, jotka haluavat sukeltaa hetkeksi aivan toiseen maailmaan. Työpajaan on mahdollista yhdistää suolaista ja makeaa syötävää.

Max. 10 hlö

Villa Sarfvik_edited.png

VILLA SARFVIK, KIRKKONUMMI

Merenrantamaisema & hirsihuvila-miljöö puiden suojissa - näistä on tehty tämä 70-luvulla rakennettu, entisen pankin edustushuvila. Sijainti Espoon ja Kirkkonummen rajalla (os. Sarfvikinpolku 21) on erinomainen, Helsingin keskustasta paikalle ajaa 20 min. 

Lue lisää tilasta

Max. 60 hlö

Kaisan koti kartano_edited.jpg

BACKBYN KARTANO, ESPOO

Kaunis 1800-luvun kartano sijaitsee Pohjois-Espoon rauhallisessa maalaismaisemassa, os. Bodomintie 37. Täällä voit halutessasi yhdistää Taidesukellus-työpajaan monipuoliset kokous-, työhyvinvointi-, hemmottelu-, ravintola- ja juhlapalvelut.

Lue lisää tilasta

Max. 50 hlö

VIINIKELLARI,

KAMPPI

Tunnelmallinen ja ylellinen viinikellari sijaitsee Kampissa, os Kalevankatu 9. Pidit sitten juhlat tai kokouksen, voit halutessasi yhdistää täällä Taidesukelluksen moniaistilliseksi elämykseksi esimerkiksi viininmaistelun tai illallisen kanssa.

Lue lisää tilasta

Max. 50 hlö

korjaaamo_edited.jpg

KULTTUURITEHDAS KORJAAMO

Urbaani kulttuurikeidas vanhassa, tunnelmallisessa ratikkahallissa Taka-Töölössä, os. Töölönkatu 51 B. Täällä voidaan järjestää niin pieni & tunnelmallinen kuin suuremmankin porukan Taidesukellus-elämys. Korjaamon ravintolapalvelut ovat myös käytettävissäsi.

Lue lisää tilasta

Max. 120 hlö

SK_marskinsali-1.jpg

JUHLATILA

M6

Juhlatila Helsingin ydinkeskustassa, mutta kuitenkin omassa ylhäisessä yksityisyydessä, os. Mannerheimintie 6A. Huikeat näkymät yli kattojen kohti Esplanadin puistoa ja Tuomiokirkkoa. Tilan catering-palvelut ovat käytettävissäsi.

Lue lisää tilasta

Max. 90 hlö

Lasipalatsi Palmusali_edited_edited.png

RAVINTOLA LASIPALATSI

Ainutlaatuinen funktionalistinen miljöö Helsingin ydinkeskustassa luo valoisat ja tyylikkäät puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Tasokkaat ruokatarjoilut sekä Bio Rex -taidemuseon elämykset löytyvät saman katon alta. Os. Mannerheimintie 22-24, Helsinki. 

Lue lisää tilasta

Max. 60 hlö

Teatteri Toivo_edited.jpg

TEATTERI TOIVO, HERMANNI

 

Teatteri Toivo tarjoaa personaalliset ja mieleenpainuvat industriaaliset tilat Helsingin Hermannissa, os. Haukilahdenkatu 2. Varusteet illallispöydistä teatterivaloihin ovat käytössäsi ainutlaatuisen tapahtuman luomisessa. Catering-palvelut järjestyvät myös. Tilan yläkerta on esteetön.

Lue lisää tilasta

Max. 100 hlö

Hotel AX.jpg

HOTEL AX TAIDEHOTELLI

Pohjoismaiden ensimmäinen taidehotelli avaa ovet taiteeseen ja tarjoaa inspiroivat miljöön ja leikkikentän luovuudelle. Hotellin ravintolapalvelut ovat käytettävissäsi. Os. Välimerenkatu 18, Helsinki (Jätkäsaari).

Lue lisää tilasta

Max. 70 hlö

Hotel Mestari Leka.jpg

HOTEL

MESTARI

 

Hotelli Mestari sijaitsee Helsingin rakennusmestarien järjestöjen perustamassa Rakennusmestarien talossa Kampissa, os. Fredrikinkatu 51-53. Tila mahdollistaa ravintolapalvelut sekä erikoisuutena 30 m² kokoisen mediaseinän.

Lue lisää tilasta

Max. 74 hlö

TEKNIIKAN MUSEO.JPG

TEKNIIKAN

MUSEO

Vanhankaupunginkoskella palataan Helsingin juurille. Tekniikan museon Energiasali on suuri ja korkea tila, joka muovautuu helposti vaativampiinkin tilaisuuksiin. Avara, hallimainen sali mahdollistaa monipuolisesti erilaisten tapahtumien, illallisten ja kuvausten toteuttamisen. 

Lue lisää tilasta

Max. 300 hlö

Toimistotila.jpg

ASIAKKAAN

OMA TILA

Taidesukellus® ja Taidepulahdus® sukeltavat helposti myös erilaisiin toimitiloihin. Taidesukellus voidaan toteuttaa omissa tiloissanne juuri teidän toiveittenne mukaisesti, esim. osana kehitys-, strategia- tai virkistyspäivää.

Max. 250 hlö / sovittavissa

17848418168467976.jpg

ONLINE

Etätyöpajaan osallistuminen edellyttää vain tietokoneen ja työpöydän verran tilaa. Saat materiaalipaketin etukäteen postitse, sisältäen kaiken tarvittavan elämystä varten.

Lue lisää Online-työpajoista

Max. 250+ hlö

nazrin-b-va-OsSfDu1Gqn4-unsplash.jpg

MISSÄ TAHANSA!

Elämystyöpajamme voidaan viedä luontoon, laivan kannelle ja tornin huipulle - mikään paikka ei ole mahdoton. 

 

Missä sinä haluaisit sukeltaa? Ehdota paikka, tehdään siitä totta!

Max. 250 hlö / sovittavissa

Kopio tiedostosta Taidesukellus Ateljee (55 of 61)-Print Size.jpg
bottom of page