Kopio%20tiedostosta%20Taidesukellus%20At

Ajankohtaista & blogitekstejä


Mahtava elämyslahja itselle sekä ystävälle/kollegalle tai tiimille: pieni breikki etäarjesta sukeltaen 3 tunniksi luovuuteen 3.3.2021 klo 17-20 @Zoom!

Kaikille avoin Taidesukellus Online -työpaja sopii kenelle tahansa - eri taustaisille ja eri ikäisille, myös lapset voivat osallistua yhdessä aikuisten kanssa. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa taiteellista kokemusta! Saat postitse kotiisi kaikki taidetarvikkeet - tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden sekä työpöydän verran tilaa. Zoom-sovellus tuo ateljeen suoraan kotiisi tai sinne missä ikinä oletkin!

Helmikuussa voit yllättää myös ystäväsi tai työkaverisi ystäväkamppishintaan:

- yksi sukeltaja / 100 € - kaksin kaverin kanssa / 160 € - enemmän kavereita? Kysy tarjous!

(hinta sis. taidemateriaalit, innovatiivisen maalauspohjan, postikulut + alv).


Ilmo-linkki: https://bit.ly/2MC5Sls Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.2.2021

Kysy lisää: 044-0622242 / paula@taidesukellus.fi


#taidesukellus #elämys #luovuus #inspiraatio #irtiottoarjesta #etänä #digi #etätyö #hyvinvointi #tiimi #taideonkaikissa #lahjaksi #elämyslahja #työpaja #hetkenkaappaus #taide

CreMa-hankeraporttia kirjoittaessa oli hyvä hetki reflektoida hurjaa vuotta 2020, joka pisti taiteilijan polvilleen nostaakseen pystyyn yhteistyön, luovuuden, rohkeuden ja toivon avulla.

Poikkeustila - puristustila - luovan yhteistyön tila Hienosti alkanut vuosi 2020 teki äkkipysähdyksen maaliskuussa. Korona-pandemia iski. Me, kuten kaikki muutkin, jähmetyimme hämmentyneenä paikoilleen kysymyksen edessä: "Mitä nyt? Miten tästä on tarkoitus jatkaa? Jos nämä tutut ovet ovat sulkeutuneet, minkä ihmeen kautta pääsemme eteenpäin?"


Mahdottoman tuntuisesta puristustilasta päädyttiin johonkin uuteen ja uskomattomaan, vastaamaan poikkeustilan muokkaamaan tarpeisiin. Kiitos viisaiden ja rohkeiden kumppanien, inspiroivien muusien ja upeiden asiakkaiden pystyimme haastavana koronavuonna löytämään mahdollisuuksia haasteiden ja muutosten takaa. Rohkean ja avarakatseisen yhteistyön avulla mahdollistettiin tilaa tekemiselle, oivalluksille ja uusille ratkaisuille. Pystyimme luomaan jotain uutta, tavoittamaan uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita, skaalaamaan toimintaa maailmanlaajuisesti.


Rohkeat kumppanit + ketterä kehittäminen = tuloksia!


Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK:n CreMA-hanke mahdollisti merkittävää kehittämistyötä, innovatiivisia ratkaisuja ja uusien tuotteiden, palveluiden ja toimintamallien syntymistä – juuri sitä mitä poikkeustilassa luovuuden tuleekin ratkaista ja tehdä. Ketterän kehittämisen ja luottokumppanien kuten AVEK-kopiosto, Consultium / Harri Mäkitie, Avidly / Sanna Rautio avulla & Avarra / Eveliina Salonen pystyimme luomaan uuden digitaalisen tuotteen: Taidesukellus Online -työpajan. Sen avulla pystyimme tavoittamaan uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita, skaalaamaan toimintaa maailmanlaajuisesti.


Lisäksi kehitimme Taidesukellus-menetelmästä ohjaajien lisenssi- ja koulutusohjelmaa, strategisen työkalun muotoa ja formaattia, uudenlaista työkalua johtajakoulutukseen sekä tieteellistä tutkimusta ja kehitystyötä Aalto yliopiston kanssa.


Mitä oivalluksia merkillisestä vuodesta 2020 jäi pinnalle? Millainen 2020 lopulta oli?

  • Vuosi, jolloin ennen äänettömäksi jääneet ajatukset, tunteet ja kehitystarpeet saivat tulla kuulluksi.

  • Vuosi, joka osoitti heijastuessaan miltei joka soluun, että joskus tuttujen ovien tulee sulkeutua, jotta uudelle, piilossa olevalle innovatiiviselle kehittämiselle voidaan luoda rohkeita alkuimpulsseja.

  • Vuosi, joka osoitti, miten tärkeää on, että luovia aloja tuetaan ja ennen kaikkea niihin uskotaan, jotta päästää vapauttamaan tilaa tarpeille, jotka eivät pääse pinnalle ilman koronankaltaista puristusta.


Ennen kaikkea hurja koronavuosi osoitti yhteistyön, luovuuden, rohkeuden ja toivon tärkeyden.

Suurkiitos teille upeat yhteistyökumppanit! Ja matka jatkuu yhä... #crema #kopiosto #avec #aalto #avarra #consultium #taidesukellus #online #taidesukellusonline #palvelumuotoilu #proto #demo #ketteräkehittäminen #tutkimus #kehitys #johtajakoulutus #strateginenkehittäminenViimeaikaiset postaukset

Aikaisemmat postaukset

YHTEYSTIEDOT

Taidesukellustehdas Oy   

Ateljee: Mannerheimintie 43 A, Helsinki

Postiosoite: Parivaljakonkuja 4 B 18, 00410 Helsinki

paula@taidesukellus.fi  

044-0622242

SEURAA MEITÄ

  • YouTube
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook