top of page
Käynnissä olevat hankkeet:

2016-2017

Yhteisötaideteos Sydänsyli koostuu 1000:sta yksittäisestä Omakuvasta, jotka nivoutuvat yhteen 100:n neliön installaatioksi. Teoksen on tarkoitus kuvastaa yksilöiden uniikkiutta yhteiskunnan kaikilta osa-alueilta sekä nostattaa yksilöissä sisältävän aineettoman rikkauden arvoa.  

Teokseen halutaan osallistaa laaja-alaisesti erilaisia ja erityisiä yhteiskuntaryhmiä, katsomatta yksilön ikää, kokoa, väriä, taustaa, statusta tai habitusta. Näin yksilön arvostus, luovuuden tuottama elämys ja yhdessä tekemisen voima tulevat näkyville. Teos tulee olemaan Suomen suurin yhteisötaideteos.

Yhteisötaideteos Sydänsyli - Suomi100

Toteutuneita hankkeita:

2016-2017

Suomen suurin yhteisötaideteos Sydänsyli

-The 3 inch Canvas, Håkan Mitts, Tekn.Lis., Aalto Yliopiston Taideteollinen Korkeakoulu / Paula Julia Rusokallio

2010

NOKIA STORES -Taidetta kännykkään- Helsinki Design week.

-The 3 inch Canvas, Håkan Mitts, Tekn.Lis., Aalto Yliopiston Taideteollinen Korkeakoulu / Paula Julia Rusokallio

2011

MICROSOFT Windows phone 7 application “Paula Julia Rusokallio & Creatimagia”.

-Aalto yliopisto, Håkan Mitts /

Paula Julia Rusokallio.

2008

Minuuden murros,

Paula Rusokallio

Taiderunokirja kasvamisesta, kärsimyksestä, peloista, emotioonalisista häivähdyksistä, muutoksesta ja uudenlaisen nykyisyyden saavuttamisesta.

Ytimessä roihuu menneisyyden ja nykyisyyden välinen ontto kuilu. Hyvän ja pahan olemassaolosta, paradoksaalisuudesta ja henkisesta kasvusta muodostuu hiljalleen sydämen ja sielun uudenlainen taonta. Minuuden Murros on kamppailu tulevaisuudesta ja puhtauden voittamisesta.

2014

POIKANEN- Runoelmia & Novelleja Äidin sydämestä

Käsinsidottu kirja 1-vuotis lahjaksi omalle pojalle. Sisältää metaforia, maalauksia, runoja ja novelleja poikasen ja hänen rakkaiden seikkailuista.

bottom of page