top of page

Taidesukellustehdas Oy

Taidesukellustehdas Oy:n  (Art Immersion Factory Ltd, Konstdyknings Fabrik Ab) 

keskeisin palvelu on Taidesukellus®-työpajatoiminta, uusien innovatiivisten taidemenetelmien ja työkalujen kehittäminen sekä Taidesukellus®-konseptin jalkauttaminen eri aloille uudeksi luovaksi toimintamalliksi. Taidesukellustehdas toimii useissa innovatiivisissa yhteistyöhankkeissa.

 

Yritystoiminnan kehittämisen iso visio on luoda taideilmaisun hautomo, mikä mahdollistaa useampien samanaikaisten workshopien toteuttamisen sekä useampien ohjaajien työllistämisen lisenssien kautta.

Yritys
Ihmiset

Tiimi

Paula ohjaaja pallo 1 web.png

Paula Julia Rusokallio

Taiteilija, Taidesukellustehdas Oy omistaja, Taidesukellus®-metodin kehittäjä,
mahdottomuuksien mahdollistaja, erikoistunut taiteen myytin purkamiseen. 

paula@taidesukellus.fi  

044-0622242

NooraSiren (1)_edited.png

Noora Sirén

Elämysmuotoilija, aarteenetsijä, visualisoija, sydäntä lämmittävän vuorovaikutuksen suunnittelija. Tradenomi (BBA), Enterprising Leader (Kaospilot).

PALLO Taidesukellusohjaaja Rauha web.png

Rauha Hartt

Taiteilja, auktorisoitu Taidesukellus®-ohjaaja,
AIST™ (Art Immersion Supervisor Training)-kouluttaja.
Kuvataiteen maisteri MFA.

Ohjaajamuusat

Taidesukellus-ohjaajakoulutuksesta valmistuneet mahtavat muusat toimivat työpajoissa vastuu- sekä apuohjaajina​.

Näyttökuva 2021-2-15 kello 12.29.17.pn

Lilli

Tiina

Kaisa

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit ja hankkeet

LOGO Aalto yliopisto.jpg

Aalto Yliopiston IDBM-maisteriohjelma yhdistää muotoilun ja tekniikan globaalin liiketoiminnan kehittämiseen. Yhteistyö mahdollistaa aivan uudenlaisia poikkitieteellisiä oppimiselämyksiä.

LOGO Avidly.png

Avidly on luova markkinoinnin palvelutoimisto, joka uskoo parampaan huomiseen johtavaan toimintaan. Taidesukellus menetelmänä auttaa löytämään yhteisön tai organisaation olemassa olon oikeutta.

Frakkipalvelu-Nam-logo-768x143.jpg

Frakkipalvelu NAM on Suomen johtava frakkivuokraamo ja Taidesukellustehtaan luottokumppani mahdollistamassa lisensoitujen Taidesukellus-ohjaajien pukuja ja asusteita.

Sokeva logo.png

Sokeva Oy on tunnettu laadukkaista suomalaisista siveltimistä ja
yhteistyöstä näkövammaisten työntekijöiden kanssa. Yritys 
toimii 

yhteistyösponsorina Taidesukelluksen materiaali- ja tarvikehankinnoissa.

LOGOonsultium-logo (1).png

Consultium Oy on johtamisen ja organisaatioiden uudistamisen asiantuntija, joka on mukana kehittämässä Taidesukellus-menetelmää strategiseksi johdon ja organisaatioiden tiimivälineeksi, liiketoimintamallien ja strategioiden kehittämiseen.

LOGO seriman.png

Seriman Oy on luotettava kumppanimme ja innovatiivisen maalauspohjan valmistaja.

LOGO Telaketju hanke logo.png

Telaketju-hankkeen (VTT, Turun AMK) tavoitteena on edistää tekstiili-jätteen hyödyntämistä Suomessa. Yhteistyössä Taidesukellustehtaan kanssa kehitetään kierrätystekstiileistä valmistettua maalauspohjaa.

LOGO sol i minnet.png

Sol i minnet -projekti tuo elämyksellistä sisältöä innovatiivisella tavalla vaikeasti muistisairaille. Taidesukellus-menetelmä toimii tutkimus-hankkeen keskiössä, jossa havainnoidaan yksilön tunteita ja mahdollistetaan hienomotoristen taitojen haltuunottoa.

Sirkus Keikaus logo .png

Sirkus Keikaus hyödyntää Taidesukellus-menetelmää klovneria-prosessissa, jossa haetaan yksilön sisäistä klovnia esiin.

Breaks Finland logo.png

Breaks Finland Oy operoi elinikäisen oppimisen, innovaatioiden, muutoksen sekä digitaalisen työnmurroksen leikkauspisteissä.

LOGO Helsingin konservatorio.png

Helsingin konservatorio on paitsi musiikkioppilaitos myös konserttitalo ja kulttuuripalveluiden tarjoaja, joka on mukana kehittämässä Taidesukelluksen ja musiikin yhdistävää luovaa, innovatiivista kokonaisuutta.  

LOGO Metropolia_Ammattikorkeakoulu_logo.

Metropolia Ammattikorkeakoulu on osaamisen rohkea uudistaja ja tulevaisuuden aktiivinen rakentaja, joka tuo Taidesukellustehtaan hankkeisiin teknologista asiantuntijuutta ja tutkimus-, kehittämis- ja innovaatio-osaamista.

LOGO Business Finland logo.png

Business Finlandin INTO-hankkeessa (Innovatiivisen ajattelutavan kehittäminen) on käytetty Taidesukellusta yhtenä luovan kehittämisen työkaluna. Innovaatiiviselle maalauspohjalle on myönnetty myös Business Finlandin Innovaatioseteli EU-patentin vireille jättämiseen.

ELY-keskus-logo.jpg

ELY-keskus  on mukana Taidesukellustehtaan liiketoiminnan kasvussa, kehittämisessä sekä kansainvälistämisessä.

GDPR

Tietoturvaselosteet

 

Eurooppalainen tietosuojalaki GDPR (General Data Protection Regulation) astui voimaan EU:n laajuisesti 25.5.2018. Uuden lain tarkoitus on antaa yksittäiselle henkilölle parempi tietosuoja sekä tuoda läpinäkyvyyttä ja turvaa siihen, miten henkilötietoja säilytetään ja mihin niitä käytetään.

 

Päivitetyissä tietosuojaselosteissa kerrotaan, mitä henkilötietoja keräämme, miten missäkin tapauksessa niitä käytämme ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Jos haluat tutustua tarkemmin Taidesukellustehtaan tietosuojaselosteisiin, löydät ne alta.

Rekisteriselosteet:​


Jos sinulla tulee kysyttävää rekisteriä koskevissa asioissa, otathan yhteyttä!

Paula RUsokallio oma kuva pinkki.png

Taidesukellus®-metodin kehittäjä, mahdottomuuksien mahdollistaja, taiteilija Paula Julia Rusokallio on erikoistunut taiteen myytin purkamiseen. Hän on luonut urallaan erilaisia innovatiivisia työkaluja matalan kynnyksen taidetoimintaan. Rusokallion töissä yhdistyvät nerokkaasti yksilötason voimauttava itseilmaisu ja yhteisöllisyys.

Ota yhteyttä

bottom of page