top of page
  • Sonja Eid & Katja Rauhala

Taidesukellus - AIM Visual Oy & Viveka Kulmala


Designtoimisto AIM Visual Oy, Sonja Eid ja Katja Rauhala (keskellä):

Moikka! Tutustuimme Paulaan kevään jälkeen ja rupesimme tekemään yhteistyötä. Meidän osuutemme oli koko yleisilmeen suunnittelu Yhteisötaideteos Sydänsyli, Suomi 100 -hankkeelle. Suunnittelimme yleisilmeen pohjalta myös kaksi erilaista esitettä sekä somemateriaalia. Olemme myöskin toteuttaneet Creatimagian uudet nettisivut, sekä yrityksen omia materiaaleja. Meistä on kyllä ollut mahtavaa olla mukana hankkeessa sekä työskennellä yhdessä Paula Rusokallion kanssa. Uskomme, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessa myös muissa projekteissa!

Saimme myöskin mahdollisuuden kokeilla itse Taidesukellusta yhdessä Viveka Kulmalan, sometohtorin kanssa. Ajattelimme, että ymmärtäisimme varmasti vielä syvemmin asiakkaamme tarpeet tämän kautta, kun pääsimme tutustumaan näin läheltä yrityksen toimintaan. Jokainen kokee Taidesukelluksen täysin omalla tavallaan, ja löytää varmasti uusia ajatuksia. Meille molemmille tämä oli uskomattoman positiivinen ja voimaannuttava kokemus. Luovalla alalla kun työskentelemme, uskomme että saimme myös älyttömästi lisää inspiraatiota omaan tekemiseemme.

Päälimmäisenä jäi kuitenkin mieleen kaikki mahtavat tunteet ja uudet ajatukset, joita käsittelimme jokainen itsemme kanssa Taidesukelluksen aikana. AIM Visual suosittelee ehdottomasti Taidesukellusta ihan jokaiselle!

Ps voit myös ladata suunnittelemamme esitteen täältä

bottom of page