Viimeaikaiset postaukset

Kaikki postaukset

Taidesukellus

11.4 Taidesukellus ateljeen lumoissa. Lempeää ja räjähtävää naisenergiaa, luovuuden skaaloissa syventyen ja roihuten. Näihin avaaviin ja kerroksellisiin hetkiin taidesukellus kulminoituu. Kiitos innoittavasta elämyshetkestä!

"Upea ilta, elämä jäi ulkopuolelle ja luovuus astui ohjaimiin" -Sarianne "Vahvuuksia, joita en tuntenut tiennyt olevankaan- Wau. Mahtavaa olla osa yhteisöllistä projektia Suomen 100v. kunniaksi." -Tuija "Suuria tunteita ja itsestään oppimista. Olen täysin myyty tälle tekniikalle!" -Milja "Ihana ja tärkeä projekti, huikea elämys" -Rebecca

YHTEYSTIEDOT

Taidesukellustehdas Oy   

Ateljee: Mannerheimintie 43 A, Helsinki

Postiosoite: Parivaljakonkuja 4 B 18, 00410 Helsinki

paula@taidesukellus.fi  

044-0622242

SEURAA MEITÄ

  • YouTube
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook