Viimeaikaiset postaukset

Kaikki postaukset

Taidesukellus - Monika-Naiset liitto ry

Kulttuurien kohtaamisia- 10.4 Taidesukelluksessa Monika-Naiset liitto ry:stä ihastuttavia persoonia. 3 tunnissa meille voi kasvaa yhteiset siivet, mieli havaitsee pienten juttujen suuruuden ja hymy juurtuu onnellisena syvälle sydämeen.

"Mikä erottaa meidät Picassosta?" -Mania Alkhatib "EI sitten mikään!!!" -Paula "Kiitos, tämä oli hieno kokemus -Sain myös olla hetken suorituksesta vapaa; antaa mennä!" -Jenni Tuominen Monika-Naisista "Kiitos Paulalle! Ihana sukellus sisäiseen maailmaan." -Hitomi "Thank you for the chance to be part of a great project." -Claudia "Merci pour l´occasion de participer á cette evenement historique" -Shaba

YHTEYSTIEDOT

Taidesukellustehdas Oy   

Ateljee: Mannerheimintie 43 A, Helsinki

Postiosoite: Parivaljakonkuja 4 B 18, 00410 Helsinki

paula@taidesukellus.fi  

044-0622242

SEURAA MEITÄ

  • YouTube
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook