top of page
  • Paula

Taidesukellus - Joensuun lyseon lukio & Pohjois-Karjalan maakuntaliitto

Mahtava matka Pohjois-Karjalaan💖💖💖. SydĂ€melliset kiitokset ihastuttavat: rehtori Petri Lehikoinen, Suomi100 koordinaattori Reijo Muje ja kuvataiteen lehtori Anne MĂ€ntynen💖 sekĂ€ jo taidesukellus-perheeseen kuuluva taidesukellusmuusa Rauha Hartt💖.

"TÀmÀ oli huikea sukellus kuvataiteen kiehtovaan maailmaan ja luovuuden moniin ulottuvuuksiin. Kiitoksia paljon tÀstÀ ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka aikana aika pysÀhtyi ja elettiin hetkessÀ sekÀ löydettiin itsestÀ aivan uutta potentiaalia"

-Petri Lehikoinen, Lyseon rehtori-

"Taidesukellus oli mielenkiintoinen ja erilainen kokemus normaalin koulupÀivÀn keskellÀ. Tekotavat olivat uniikkeja ja jokaisten teokset omaperÀisiÀ"

-Christa-

"Oma maalaaminen /piirtÀminen on ollut yleensÀ realistista ja tÀynnÀ sÀÀntöjÀ, joten oli vapauttavaa olla tyytyvÀinen lopputulokseen, joka oli hyvin kaukana omasta tyylistÀ ja todella abstraktista!" -Moona-

bottom of page