top of page
  • Paula

Taidesukellus - Joensuun lyseon lukio & Pohjois-Karjalan maakuntaliitto

Mahtava matka Pohjois-KarjalaanūüíĖūüíĖūüíĖ. Syd√§melliset kiitokset ihastuttavat: rehtori Petri Lehikoinen, Suomi100 koordinaattori Reijo Muje ja kuvataiteen lehtori Anne M√§ntynenūüíĖ sek√§ jo taidesukellus-perheeseen kuuluva taidesukellusmuusa Rauha HarttūüíĖ.

"Tämä oli huikea sukellus kuvataiteen kiehtovaan maailmaan ja luovuuden moniin ulottuvuuksiin. Kiitoksia paljon tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka aikana aika pysähtyi ja elettiin hetkessä sekä löydettiin itsestä aivan uutta potentiaalia"

-Petri Lehikoinen, Lyseon rehtori-

"Taidesukellus oli mielenkiintoinen ja erilainen kokemus normaalin koulupäivän keskellä. Tekotavat olivat uniikkeja ja jokaisten teokset omaperäisiä"

-Christa-

"Oma maalaaminen /piirtäminen on ollut yleensä realistista ja täynnä sääntöjä, joten oli vapauttavaa olla tyytyväinen lopputulokseen, joka oli hyvin kaukana omasta tyylistä ja todella abstraktista!" -Moona-

bottom of page