top of page
  • Paula

Suomen suurin yhteisötaideteos Sydänsyli - Avajaiset

Suomen suurimman yhteisötaideteos Sydänsylin avajaiset Kattilahallissa💖. Taianomainen Hetkenkaappaus.

Sydän on kiitollisuutta täynnä. Uskomaton taidesukellusmuusa Rauha Hartt D'Oro Press ja PR Manuela Bosco — paikassa Kattilahalli.

Purppuraa, Taidesukellushuumaa, punaisten sydänten sadetta ja pellen nenä, tietysti!💖.Rakas pesue ja suku on herkkua!

SYDÄNSYLIN TAIDESUKELTAJAT - kaikki 1048 hlöä!

Katriina Aresalo Tutkimo Kaisa-Maaria Valve Marianne Widenius Anna Mela Laura Arpalahti Mallu Hölttö Anneli Seppä Katja Loikkanen Sari Kaasinen Kati Räisänen Sanna Rautio Alina Kujansivu Minna Utriainen Titta Saksa Kirsti Hupli Roosa Kakkola Jenny Korhonen Suvi Widenius Heidi Lundberg Oona Hänninen Tuula Kuusiluoma Antti-Pekka Kuusiluoma Minna Kurttila Jukka Kurttila Kimmo Löfman Mirka Löfman Rita Nordin Anne Kuntsi Tiina Suominen Outi Hägg Mirja El Mankari Kristiina Raitala Päivi Ekola Rita Nordin Saara Ritvos Tommi Ojala Malla Seija Alava Liisa Antila Mummu Sirde Tarmo Alava Satu Arlen Javi M-T Gunu Milja Lantsev Oili Satu Timperi Theresa Jalova Maria Kuosma Anu Rounevaara Curt Iria O. Muhamad Aziz Marta Lata Monika Fojcik Katja Godun Andrev Sofont Beatrice Rescaldani Giorgia Morimanda Luca Vetrugno Paul Mauxion Ida Kemi Suvi Viitamäki Paula Vinterova Goran Sherzad Iitu Kiminki Giovanna Migliardi Chika Yasuda R.H.C Katarina Hiller Dimitra Chatziioannou Kutakhina Ksenia Ulla Tiimonen Kati Sutela Riitta Krisu Hanna-Kaisa Kairaskorpi Anu Pääkkönen Santtu Kosonen Marika Kuitunen Tea Niiranen Pasi Parpala Arja Ojala Seija Karen 100 vuotta Nina Takila Jardy Mixu Lauronen Justiina De Finski Erkki Ranta Endo F. Partone Liisa Petteri Poranen Arto Haatanen Seppo perkinen Wille Määttänen Mohammed Rayyis Tuija Koivunen Virve Mikkonen Kasper Viita Rauha Hart Eriikka Inkku Riikka Rauhala Maarit Islam J3P3L Ride Maimami Marjaana Ilona Ravantti Raks Vesa Koskinen TK Lassi Antti Jenna Hietanen Anna-Leena Kinnunen Ristofarian Z Leena Seppänen Kerttuli Hapi Adib Marjo Tiina Hannele Pirkko Pentti Kähkönen Rakastan elämää Airi Saarinen Riitta Lasse Kauppi Eila Hiiva Kristiina Maija Mäenniemi Annikki Vainionpää Kiti Pirjo Kiko Anita Kerttu Maria Margarita Ilona Nik Nik Swamp Minski Maritza Oscar Shuaib Utsav Peik Amib Alvin Aada Siham Keise Emre Amina Leila Luka U Hugo Santtu Sumexa Arisha Luca P Kiira Nea Mustfe Luka Mahbub Venla Arman Emilia Raochn Noor Ronja Ella Amesin Rulf Ibrahim Lauri Pyry Sampo Ahmed Sundus Kirti Simar Nea Eve Ellen Fatima Miska Julius Elias Eetu Robin Mimmi Carissa Lehtolainen Anne Koivuniemi Minna Miettinen Sini Garam Moila Ant-Wuorinen Meri Juulia Remes Susanna Seija Koo Sonjan Mysteeri Bubble V Katja Maria Jassu Ilama Santtu Ilama Taina Pee Hanna Kisu Mindi L Martti Olsson Titto 13 Rina Tony Ahtola Jonathan Engman Maija Anniina Ahtola Kristalli 10 Emmi Apsu Sissi Sirkka Siiskonen Minna Kiistala Päivikki Koskinen Elina Saunamäki My Monument Pirkko Autio Aurora Raiskinen Heidi Härkönen Emmi Mäkelä Sissi Kärkkäinen Business Woman Helsinki Mira Mert Otsamo Sirpa Nokelainen Milvi Taimi Kreetta Ela Eila Koivunen Julia MonChér Von Hieno Matti Neuvonen Virpi Kosti Keistinen Mira Ekonen Neetta Julia Soivio Ada Ida Emilia Katja Farhia Mahamed Sumeya Fartuun Abdullaahi Mirette Heidi Tammisto Raakis Emmi Aalto Dorcas Valeria Nyman Jade Hyvärinen Fazla Mariyam Tommi Ojala Tuula Karp Tupu Tarja Selin Eerika Väisänen Hanna Valtokivi Kaisa Selin Päivi R Milana Kuikka Tuija H Ulla Kaukiainen Päivi Sinikka T Paula Kaukiainen Stina H AMA Piia Satu Irmeli Salminen Tarja Siltaniemi Anita Sivula Sari Ekström Ina Immonen Annabella Sinaida-Sinikka Miska Koivuniemi Marius Jenni Heinäharju Irmeli Ijäs Nina Vesivalo Paula Adii Matleena Malla Mikko Hartikainen Markus Utrio Raisa Karttunen Tarja Rajala Hitomi Jenni Tuominen Shaba Mania Alkhatib Claudia Nystrand Tuija Rikkonen Milja Hailio Sarianne Reinikkala Rebe Cristina Kitti TainaTuuli Leena Ruskomaa Anna-Mari Anne Saxlund Heli Bang Bang Hilkka Korhonen Ira Risku Riitta Skytt Stiina Puspe Jakku Sinikka Luhtasaari Sari Salovaara Anni Sanni Ankkuri Kati Uusi-Rauva Satu Nylén Malou Tarja Kitti Kakkonen Hulda Huoleton Paku Nunu Sannamaria Pia Mikkonen Heidi Aho Lauraliisa Pitkänen Pasila SV Mirkkuliini Kaija Mummo Reijo Pajamo Lahja Cairenius Reino Harju Anni Grundström Heikki Hälikkä Olli Sorvettula Sanelma Malkki Irene Kanerva Kaarina Peltola Ristola Arja Suursalo-Henttonen Antti Henttonen Epätaiteellinen Jarmo Hietanen Sakari Sippola Kaarlo Männistö Ari Koskela Esa-Pekka Turunen Chiara Miranda Kukkahattu Täti Banaani Milana Paula Johannes Petros Jadollahi Kristofer Jadollahi Jasmin Kiti Krisu Miko Erja Jade Sami Siiri O Minäkö Armas Turska Leena Evie Olli T Juha Pupu Ale Kerttu Vilho Heidi-Helena Kaartinen Hilkka Hanne Tiina Pirkko Snell Riki Mika Jimmy Valbona Anissa Kim Anh Tran Thi Matheus Furquim De Paula Ibrahim Rezai Muhudin Mahamud Alasou Saleh Ghafil Shamran Mouhamed Mustapha Mane Hussein Ibrahim Abdow Shuksi Mona Abdullahi Osman Ashaesi /Shahab Pinpimon Watthangjindatrakoon Taé Iwase Kamgain Simo Giles Merlain Rozelina Alimad Leyla Dawod Sarvari Alisa Salah Mortaza Torkmani Osmi Aleksi Askari Zia Tiina Nissinen Viivi Elo Jasmin Ranne Sunithabossireddy Rogue Hayet Aouichagui Vedat Yaman Taif Zexad Rasheed Sylla Mohamed Valeria Lasso Ordonéz Riku Miki Es N.B Nikke Mohamed Ali Mohamed Mubarak Kyungu Bawili Ajmone Loshi Partiva Bhandari Ali Zuhair Umer Saleem Andry Ruiz Jaana Anna Rikala Krisse Mattila Mervi Lasse-Pappa RaijaElisa Maila Hägglund Arja Nieminen Hiltu Meeri Lahtinen Lasse Nieminen Jokke VeikkoToivio MK Erja Milla Hyryläinen Kirsi Tuominen Kati Hannula Linda Aro Jonas Idström Jennifer Paatelainen Christoffer T Julia Sari Susi Susa R. Mari Jussila Olli Kuusisaari Christiane Lösel Mounia Tonazzini Unna Marv Julia Niinimäki Erik Niinimäki Valtter Niinimäki Esa Ville Mikkolainen A-M.T Kristiina Bipolarbitch Jenni Nevala Jussi Kangaspunta Saara Sanna Kendall Torres Jonni Lehtiranta Marja Viitanen Petra Kytölä Anna-Mari Inkeri Sini Hiironniemi Mina Alshaibane Tiina Dawoud Merja Naumanen Becla Varpu Sipilä Pasi Hailio Jonna Salonen Irkku Nikkanen Riitta Rantalainen Heli Hallikainen Tuula Salo Mélanie Brice Martinelli Jetta Henriksson Hannele Henriksson Mel Wendelin Aimo Kati Keturi VKDRAW Catrin Buchfink Rätynakep Aifos Marjaana Lkoo Ilpo M Mari Pirjo Riitta AnnaMari Anneli Kipa Pörri Marjut Tuija Tepi Annukka Tepatsu Julia Jäkkö Taina Saara Meltola Ritva Jussila Kaarina Hietikka Ritva Irja Tuomi Anne RR Pirkko Ritva Koskipirtti OS Päivi Reima Maikki Kari Gröhn Reija Kirsti Varpuli Malla Selempi Zaime Leenae Finchgoth Sydämistynyt Kati Viertola Riikka Hyvärinen Sylvi Siltanen OP Laine Anne Honkanen Katja Keränen Marjo Raesto Pekka Kulmala Petteri Anniina DB Ellapulla Miksupiksu Laura Arpalahti Emmi Arpalahti Kristiina Rose-Innes Isabel Rose-Innes Seija Neuvonen Tanja Neuvonen-Del Bosco Pirpa-mummi Leila Pousar-Aho Lamsu 61 Annuli 61 Pirkko Vuorinen Silja Sarkamo Lilja Leväsvirta Toni Tiilikainen Katri Kaverinen Tarja Tiilikainen Leena Helminen Tarja Anu Johanna Hannu Seppä Virpi R. Timo Janne Siltanen Ina Immonen 2 Mikko Merisaari Merja Heiniö Sissi Riikka Maria Anna Tuulia Iivari Taija Ala-Vannesluoma Petter Andersson Sanna Elin Tiina Mac Laverty Pauliina Murto Mage Sonja Palola Matti Hellqvist Tuulia Anni Päivi Timo Jen Väriä Purkissa Nina Scott Toby Jenni Keskinen Juuso Koppanen Eero Aleksi Grym Harry Krisse Elina Heinonen Joksa Jiihakki Mak Charles de Finlande Estelle Tiha Aki Tino Tuomi-Nikula Joru Tanja Jasu Minna Sjöholm Otso Taivainen Tempo Olli Tuomikoski Jossu Katja Haavanlammi Ville Ellu Teija Hanna Putkuri Aurelia Koski Mave Katri Emmi Saukkonen Peppi Määttä Päivi Holmiluoto Katja Vesa Hellu-rei Daniel Hahta Merja Hanna Emma Mäkinen Anssi Outi Osku Petri ja Possuklaani Markku Laaksonen Liisa Noand TT Karri Tiina Tamminen Simo Olli Liukkonen Paula Välimäki Maisa Saloniemi Pirkka Hytönen Wilma Tuominen Neea Ranta Suvi-Tuulia Kallio Jouni S Päivi Takala Merja Salminen Riksu Katja Keni Kullanmäki Khadijah Khaderdervishi Ali Rezgi Aran Rezgi Hassanfiejh AAAAA Heljätuuli Salminen Eeva-Liisa Anu Toivonen Taru Maria Morosi Kati Tarja Ahonen Petri Lehikoinen Meeri Silvasti Noora Lappalainen Veera Laukkanen Kai Vogel Tomi Hirvonen Angel Netto Christa Tanskanen Moona Suvanto Eetu Kuittinen Reetta Heiskanen Petra Saarelainen Taru Väänänen Alice Coget Anna Mustonen Maiju Jumppanen Alisa Horsmanheimo Viivi Kinnunen Roosa Koskenranta Maeve Seymour Pathompong Sukawat Milla Pietarinen Elina Lehikoinen Katriina A Johanna A Jennit Sandvikenin prosessitaikuri Thymelia Kirsi Jarkko M Kalle Anna-Riikka Marko PRE Amppa Nazia Jiiniemine Hellen Hellen HeliHeli Gunnar Pässi Sail On Juhani Noora Väänänen Maisa Toni Stubin Annikki KittiKatti Hanna-Maria Arix Juha F Mauno Sitkas Antti SallamaariM Essi Isomäki Niina Rekilä Marika Kemppainen Olavi Siivola Sirkku Tiirikainen Juhi Häkkänen Ja Talus-Suoniemi Päivi P Tomppa Tarja Sonja Forssén Ansku Liimatainen Katja Pulli Julia Salonen Ainokaisa Leila Vilmusenaho Sonja SHY58 Marina Anita Jonordst Mikko-Koo Antti Toivainen Marie M Joonas Koskelainen Felix ANCO Helen Pia B Ake Mutte Aya Victor Kajsa Kulmala Sofia Felixson Kukka-Lisa Pelmala Peter Niklas Christian Lotta Borgström Tyttö 93 Sini Kallio Antti Lappalainen Mika Roth Marjut Petra Rouvinen Marika Johansson Anisart Evi Aatsi Hanks Toni Tanja Korhonen Matti Ylijoutsijärvi Joni Arola Aila Taivalmäki Virpi Tuula Anne-Marie Sa^glam Maire Leppälä Aino Kaksonen Raija Pollari Ritva Luo Anna-Liisa Hautaluoma Senni Aikku Risto-Pekka Tokoi Rope Eija Aino Annikki Hongisto Hilwis Markku Santeri Pete Pia Liisa Hangasmäki Jussi Luikku Päivi Raija Anne Honkala Aikka Jenni Erion Osmeni Sirpa Rouhi Susanna Heikkilä Päivi Rappe Leena Hanna Relias Eemu Helmi Iso-Myy Maria-Leena Haristo Eliisa Panttila Tuija Ahola Armi Vartiala Rauni Ujo Birgit Viisas Leena Sim Unelias Elisa Nuhanenä Kaija Tiina Birgit Mirva Milo Janne H. Pösö Ukki Mimmi Emmy Eevi Peik Jenny Markus Monsku Läsmäkkälä Ismo Hölttö Hannele Paula Eliisa Heinsalmi Aira Inkeri Ille Kirsti Kaivola Marjatta Paasivirta Liisa-Kaarina Järvinen Virpi Utriainen Eeva Kää Jenni Pulska P.ES Tontsa Montana Aaro Kärnä Eemeli Alanne Turo Numminen Mummu Peiponen Anne Jokisaari Erja Anttonen Aamumehu Minna Miettinen 2 Sudenkuoppa Sooge Maarit Roschier Maila Jany Mengelkamp Katja Riikonen Verneri Riikonen Rispa Riikonen Helena Heinänen Sirkku Raunio Maija Welling Salla Iivanainen Pauliina Kateisto Elli Heikki Kotilainen Hanna Kosonen Pirjo Kangasniemi Paulabe Antti Heiscane Katri Flander Ville-Pekka Kinnunen a.k.a Vipsu Rita Marttunen Markku Varsila M. Enqvist Jussi Syrjälä Pelle Hermanni Sirkka Sissi Siiskonen Mika Von Svetlick Miriam Tepora Juri Silvennoinen Katja Tura Marjo Aaltonen Serafiina Jaana Teemu Laura Tikkala Niko Häkli Withtina Juho Joukonpoika Sormunen AngelQueen Satunen Sirkkuli Eira Anneli Tuhkimo Marjut Nordberg Keijo Anitta Heikkilä Sinikka Pike Hanski Emil Martikainen Tommi Martikainen Ilona Mäkinen Silja Asko Keronen Pirjo Ojala Laurastiina Caitlin Sara Imponen Renetta Ramsu Jenni Maija Anton Koikkalainen Miira Anu Imponen Heli Boman K. Gorilla K.Apina Elmo Holopainen Elisa Samuel Wiksröm Mikko Jalas Taavi Koli Otto Jalas Ingrid Jalas Timi Nieminen Katja Riikonen Eemil Riikonen Outi Wikström Veera Ekman Pauliina Virtanen Joona Taina Martikainen Helmi Support Acian on the Unit Day6_supporter_999 Jeonghanstan999 Riikka Koola Marja Kiuru Sari Kivimäki Annika Yaseen Ghaleb Yaseen Elias Alia Adam Anni Valkama Mira Vuojolainen Anne-Maj Elisabeth Hannu Martikainen Seppo Martikainen Juha Martikainen Leandra Pauliina Murto Elise Tiina Kortelampi Jade Galicia Arielle Galicia Olga Kiuru Pilvi Dahle Aurora Lampinen Niina H. Nina Peppi Abdi Hassan Kaarina Lasse Lönnrot Minna Pekka Tapio Janne H. Seija Björn Nyberg Markku Knuuttila Veera Kristiina Juha Salo RAR Veikko Päätalo Elena Agnes Petra Isoniemi Rebekka Halonen Panun Maanantai Katja Kanerva Kaisa Keturi Mikko p. Ulla-Maija Ekman Johanna Leena Hovi Päivi Aapo Sandberg CeKoo Aleksiina Salmi Alex Sida Sanna Sini Aaltonen Noa Garam Niilo Garam Aaglo Aurora Tiina Parikka Markus Saikku Lilli Simo Overhouse Albatrossi Sirpa E.K. Kimi Karppinen Donner Titi Christian Mikelangelo Eemeli Piamari Lelle Mummeli Manuela Bosco Tulikki Tuure Kilpeläinen Daniel

Uljaat KIITOKSET

avajaisten elämyksestä ihana taidesukellusmuusa Rauha Hartt

D'Oro Press ja PR Manuela Bosco

St. Notes Riemurinne Riikka

Syvähuoko Broadway Finland Oy

MaraKatti Oy upeasta punasydän konfettisateesta

Mirka Löfman

Julia Vainonen

Ompelimo Christina hurmaavan upeasta taidonnäytteestä

Kallehavumäki Läheisyysterapeutti

Sari Terälä Läheisyysterapia

Yhteistyökumppanit:

Tikkurila Uudenmaan liitto - Nylands förbund

SOK-yhtymä

Finncontainers

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Pinenta Oy

Nitroid

AIM Visual

Frakkipalvelu NAM

Sokeva Oy

Lappeenranta University of Technology (LUT)

Kaatuneidenmuistosäätiö

Laatikkokauppa Oy

Winecellars Ab

Ismohölttö

FinnPelti Oy

Lasi-Laitsaari Oy

JYSK Suomi

Sarja-Maalaamo Oy

JA hurmaavat taidesukeltajat, oma pesue, äiti, isi, täti ja kaikki läheiset, ystävät ja sukulaiset💖. Suurenmoiset kiitokset kukkamerestä, jonka valtaisa kauneus lumoaa!

Suomen suurimman yhteisötaideteoksen SYDÄNSYLIN näyttely auki Kattilahallissa 20.12.2017 asti. Esillä 1048 taidesukeltajan omakuva. Katso aukioloajat ja piipahda lumoon❤️

Lue myös taidesukeltaneiden blogiartikkeleita täältä:

Mieskin -blogiartikkeli taidesukelluksesta

bottom of page